Tehnologia digitală are un impact dramatic asupra consumatorilor din întreaga lume, creând numeroase beneficii noi, inclusiv o comunicare mai bună, accesul la informații, o alegere mai diversă și comoditate.

În timp ce consumatorii beneficiază, fără îndoială, de aceste tehnologii, există întrebări cu privire la modul de a stabili accesul la Internet pentru multi consumatori, care nu sunt conectaţi, modalitățile de îmbunătățire a calității serviciilor, care sunt serviciile online și produsele în care consumatorii pot avea încredere și ceea ce se întâmplă cu datele pe care le împărtășesc on-line.

Pentru a rezolva unele dintre aceste probleme și pentru a promova accesul, participarea și inovația în tehnologie digitală Consumers International lucrează pentru a crea O Lume Digitală Mai Bună #BetterDigitalWorld. Pe tot parcursul anului următor și în afara acestuia, vor lucra la o serie de proiecte care vom ajuta la construirea unei lumi online în care consumatorii pot avea încredere.

Sursă: ConsumersInternational.org

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal