Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons – Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare disponibila GRATUIT pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS. Acum puteti scana Carrefour Cereale cu cacao, Nesquik Cereale integrale, Delikat Bulgarasi de savoare, Maggi Secretul gustului, Vegeta Gust de gaina precum si peste 80 de surse de iluminiat de la ALBACH, APOLLO, ARO, AVIDE, BEC ECONOMIC, BODNER, CANYON LED, EDI LIGHT, EGLO, FLAIR ENERGY, FLAIR LED, GE, GELUX, GLEDUX, HEINNER, HEPOL, HOFF, HOME LIGHT, KLAUSEN, KREVEN, LEC, LED High power lamp, LED WWW.ELEC-ERT.COM, LEXMAN, LOHUIS, LONAX, LUMEN, LUMILANDIA, NEOLUX, NICE PRICE, NOVELITE, OFFICE EM, OMEGA, OSRAM, PAULMAN, PHILIPS, POWER X, REALUX, SIDEF, STARKE, START, SUPER ECONOMIC, SYLVANIA, TOSHIBA, TOTALGREEN, ULTRABRIGHT, VIPOW, VITONE, well light.

Descarca Aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid si vei putea:

  1. Accesa o baza de date de peste 30.000 de produse, incepand de la produse alimentare, cosmetice, curatenie pana la produse electronice si electrocasnice, printr-o simpla scanare a codului de bare.
  2. Depune o sesizare/solicita consultanta direct din meniul aplicatiei
  3. Accesa din meniu Setul de Informatii Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatorului, Asigurări, Știați că…?, Drepturile Consumatorilor în UE, Iluminat mai bun!, Numere Utile, Călătorii, Cumpărături, Cutremure, Dicționar ingrediente (aditivi alimentari), Fenomene naturale, Incendii, Inundații, Produse financiar-bancare, Servicii de telefonie, Situații de urgență.
  4. Accesa din meniu Dictionarul General pentru Consumatori al Aditivilor Alimentari
  5. Accesa Testele Comparative realizate in cadrul consortiului I.C.R.T. – International Consumer Research & Testing si nu numai, cu privire la mii de produse si servicii
  6. Apela direct din aplicatie Numarul pentru Consultanta si Informatii in domeniul Protectiei Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
  7. Accesa Informatii Utile pentru Calatorii in si din Uniunea Europeana, precum si informatii despre fiecare tara in parte, precum Conditii de intrare si regim de sedere, Conditii pentur eliberarea permiselor de munca, Siguranta si criminalitate, Amenintari teroriste, etc.
  8. Accesa contul tau de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicatiei.

Vino alaturi de noi! Ai scanat un produs si nu l-ai regasit in baza de date? Ajuta-ne sa actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail in care sa atasezi fotografii cu eticheta produsului si detalii despre magazinul de unde l-ai achizitionat pe adresa aplicatie@infocons.ro, iar noi vom adauga in aplicatie informatiile de pe eticheta si aditivii alimentari!

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal