Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Noaptea portilor deschise la Biblioteca Academiei Romane

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Noaptea portilor deschise la Biblioteca Academiei Romane

In perioada 6-7 octombrie 2012, a avut loc evenimentul “Noaptea portilor deschise` – desfasurat la Biblioteca Academiei Romane, organizat cu prilejul sarbatoririi a 145 de ani de la deschiderea Bibliotecii Academiei Romane.

Cu ocazia acestui eveniment, InfoCons – InfoCons – o9atitudine! –  InfoCons  a oferit cu titlu gratuit materiale informativ-educative tuturor celor care au vizitat si au luat parte la activitatile desfasurate in cadrul acestui eveniment.

InfoCons,  desfasoara  campanii de educare si informare pentru consumatori, pentru cresterea gradului de informare al acestora cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au si pentru schimbarea mentalitatii acestora din consumatori pasivi in consumatori europeni activi.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal