Niciodată nu e prea devreme să îți cunoști drepturile

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Niciodată nu e prea devreme să îți cunoști drepturile

În 2013, UE a lansat Consumer Classroom, pentru a ajuta profesorii de liceu să pregătească lecții pe teme actuale privind consumatorii. Ideea este de a le oferi materiale didactice utile pentru subiecte importante care încă lipsesc din învățământul din școli.

Profesorii pot căuta deja printre sute de resurse, inclusiv materiale privind consumul durabil, sănătatea și alimentația și siguranța pe internet (printre altele).

Ajutând copiii de azi să devină consumatorii avizați de mâine, vom contribui la o piață mai bună pentru toți.

În primele șase luni, site-ul a fost vizitat de peste 75 000 de profesori, iar în decembrie 2013 avea disponibile peste 650 de materiale didactice.

Sursă: ec.europa.eu

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu