Mos Craciun sau Sarbatoarea Craciunului

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Mos Craciun sau Sarbatoarea Craciunului

Sarbatorile de iarna sunt ocazionate de nasterea Mantuitorului, Fiul Lui Dumnezeu, Iisus Hristos, o sarbatoare care celebreaza crestinismul principiile biblice ale crestinismului: sa fim mai buni, mai darnici, sa dam aproapelui nostru din ce avem, sa ajutam oamenii care nu si permit.

Dar astazi este o perioada in care a aparut un personaj imbracat in haine avand culorile unei celebre bauturi racoritoare care imparte daruri si este un gest frumos crestinesc.

Cadourile au fost incurajate de un consumersim excesiv, de publicitatea masiva, de creeare a unor nevoi false si ne trezim cu cadouri extravagante, uitand principiile de baza ale motivului de sarbatoare.

Nu masini scumpe, nu telefoane noi, nu petreceri, cluburi, bautura! Poate cu ocazia revelionului sa fie asa si sa avem totusi decenta sarbatorii de nasterea Domnului, pe care sa o celebram in spiritul real al crestinismului.

Iar din perspectiva InfoCons sa nu uitam sa fim mai buni, mai corecti, mai aproape de cei care chiar au nevoie si va invit sa va alaturati initiativei InfoCons de a reusi sa indeplinim 3 dorinte ale unor copiii care au nevoie de o sansa de un zimbet de o viata la un standard de cetatean european.

Impreuna putem! Impreuna reusim! Sa nu uitam ce sarbatorim real!

Sorin Mierlea – Președinte InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu