Mohaci Mihai – Subprefect Jud. Brasov InfoCons Protectia Consumatorilor 14 iulie 2014

Mohaci Mihai - Subprefect Jud. Brasov - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Implicarea asociatiei si a campaniei “o 9atitudine` , pentru societaea civila in ceea ce inseamna protectia consumatorilor reprezinta o maturitate a societatii in care traim, o constientizare a nevoilor cetatenilor intr-o societate de consum, construita de multe ori pe alte principii decat respectarea cetateanului.

In viata noastra de zi cu zi avem nevoie pentru a progresa si a construi o stare de fapt normala, de “o 9atitudine` si trebuie sa recunosc ca aceasta expresie trebuie sa se regaseasca pe toate palierele societatii.

Societatea civila impreuna cu autoritatea statului in domeniu, constituie o veriga importanta in activitatea de protectie a consumatorilor. Activitatile diverse in care v-ati implicat incepand de la componenta de mediu pana la prestarea de servicii de calitate in turism ca si tot ce este legat de un consum durabil a facut ca “o 9atitudine` sa se afle in prima linie a acestui razboi de multe ori invizibil.

Doresc sa va felicit pentru ideiile si modul lor de abordare, a problemelor complexe pe care le-ati adoptat de-a lungul celor 10 ani, fiind mereu in slujba cetateanului si reprezentandu-l din partea societatii civile.

Mohaci Mihai

Subprefect Jud. Brasov

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal