sa_evoluam_sustenabil

Acestea au fost câteva din gândurile împărtășite de participanții la seminarul ‘Antreprenoriatul social- o nouă etapă a business-ului românesc’ desfășurat la sfârșitul lunii iunie în București.

Vă invităm să descoperiți în articolul de aici motive de inspirație, provenind de la structuri de economie socială care crează tendințe în street fashion, integrează în secolul XXI metode tradiționale de prelucrare, sau inovează, respectănd principiile permaculturii în Grădina socială.

Sperăm să vă doriți pâina proaspătă de la brutăria MamaPan, care se coace ca pe vremuri, având miez gustos și coajă crocantă…

…sau să participați la sesiunile de dezvoltare, alături de copiii dvs., în camera senzorială de la centrul de consiliere și terapie SENSE4.

Nu în ultimul rând, sunt peste 20 de exemple de întreprinderi sociale din toată lumea!

Mulțumim partenerilor implicați și vorbitorilor care au împărtășit din experiența lor extraordinară!

Spor la citit și ne-am bucura să transmiteți și altor persoane interesate de domeniu acest articol!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal