Mișcarea de Protecție a Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Opera Națională București

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România reprezentată de domnul Președinte Sorin Mierlea a încheiat un Protocol cu Opera Națională București reprezentată prin domnul Daniel Nicolae Jinga – director general si doamna Elena Niculescu – director economic, ce are ca obiect consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de Programe și Campanii de Educare și Informare a cetățenilor în calitate lor de consumatori cu implicații puternice la nivel social.

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România www.infocons.ro ), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Opera Națională București este una dintre cele mai prestigioase instituții culturale din România, recunoscută pe plan internațional pentru excelența artistică și diversitatea programelor sale. Cu o tradiție îndelungată în producția și promovarea operelor clasice și contemporane, ONB este un punct de reper cultural și artistic în peisajul național.

Prin această colaborare între Opera Națională București și InfoCons, se creează o punte solidă între lumea culturală și cea a consumatorilor, înțelegând importanța și relevanța protecției și informării acestora din urmă. Scopul parteneriatului este de a iniția și derula programe și campanii de educare și informare a cetățenilor în calitatea lor de consumatori, adresând teme cu impact semnificativ asupra societății.

Prin semnarea Protocolului, Asociația InfoCons și Opera Națională București confirmă o colaborare îndelungată și se angajează instituțional să o dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul consumatorilor din România.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal