Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Universitatea Tehnică de Construcții

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Universitatea Tehnică de Construcții

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategilor din România, reprezentată de domnul Președinte Sorin Mierlea, a încheiat un Protocol cu Universitatea Tehnica de Construcții, reprezentată prin domnul Prof. Univ. Dr. Ing. Radu Sorin Văcăreanu, ce are ca obiect consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de Campanii și activități de cercetare în care să fie implicați atât studenții, cât și cadrele didactice, proiecte cu implicații puternice la nivel social, desfășurarea activității de practică și voluntariat în cadrul InfoCons.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizații confirmă o colaborare îndelungată și se angajează instituțional să o dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul studenților și cadrelor didactice, în calitatea lor de consumatori.

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategilor din România (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apară drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Universitatea Tehnica de Construcții București (www.utcb.ro) este o instituție publică de învățământ superior care formează specialiști în domeniul construcțiilor (civile, industriale, agricole, hidrotehnice, de drumuri, căi ferate și poduri), precum și în domeniile aferente acestora (instalații pentru construcții, mașini și utilaje pentru construcții, ingineria mediului și geodezie). De asemenea, în cadrul universității funcționează centre de cercetare științifică, deoarece cercetarea este o componentă importantă a activității universitare, care aduce o finanțare suplimentară instituției.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu