Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Ministerul Educației

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România reprezentată de domnul președinte Sorin Mierlea a încheiat ieri, 5 Decembrie 2023, un Protocol de colaborare cu Ministerul Educației reprezentat prin doamne Ligia Deca .

Protocolul ce are ca obiect consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și dezvoltarea unor activități de educare și informare, promovarea initiativelor dedicate educației în domeniul protecției consumatorilor atât la nivel național, cât și internațional, dezvoltare unor programe în domeniul protecției mediului din perspectiva protecției consumatorilor în contextul evaluării amprentei de carbon .

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal