Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu JANDARMERIA ROMANA, in beneficiul cetatenilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu JANDARMERIA ROMANA, ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a cetatenilor, in calitatea lor de consumatori, pe diverse teme.

 JANDARMERIA ROMANA, în calitate de garant al respectării drepturilor fundamentale ale cetăţenilor şi în conformitate cu competenţele atribuite de legislaţia în vigoare, execută misiuni în baza protocoalelor de colaborare atât cu celelalte instituţii ale statului, cât şi cu organizaţii neguvernamentale cu obiect de activitate complementar, în vederea păstrării unui climat de normalitate şi legalitate, necesare funcţionării în bune condiţii a statului de drept.

 InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Prin semnarea protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul cetatenilor din Romania.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal