Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Centrul Cultural „Casa Artelor” Sector 3

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Centrul Cultural „Casa Artelor” Sector 3

IA ATITUDINE! FII INFORMAT! – 021 9615

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Centrul Cultural `Casa Artelor` Sector 3, ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a consumatorilor in domeniul culturii.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Centrul Cultural `Casa Artelor` Sector 3 instituţie publică de cultură cu personalitate juridical funcţionând în subordinea Consiliului Local Sector3, a fost înfiiţat de Primăria Sectorului3 la data de 1 februarie 2013. Directorul fondator al instituţiei este regizorul de teatru şi opera Alice Barb. In 2013, Centrul Cultural Casa Artelor a realizat 14 evenimente, a colaborat cu peste 650 de artişti români şi străini iar evenimentele  realizate au fost  aplaudate de peste 80.000 de spectatori.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor conformitate cu dezideratele europene  prin initierea si unor proiecte cultural si educationale cat si respectarea drepturilor de proprietatea intelectuala prin eliminarea contrafacerilor.

IA ATITUDINE! FII INFORMAT! – 021 9615

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu