Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu AsociatiaTandem

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu AsociatiaTandem

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons reprezentata de domnul Presedinte Sorin Mierlea a incheiat astazi, 3 iulie 2015  un Protocol de Colaborare cu Asociatia Tandem reprezentata prin domnul Presedinte Georgescu Florin ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a cetatenilor in calitate lor de consumatori , avand in vedere ca cetatenii europeni in calitatea lor de consumatori sunt si cei din mediul vulnerabil, consumatorii speciali.

            InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

            Asociatia Tandem este o o persoana juridica de drept privat, fara scop lucrativ si apolitical. Scopul asociatiei este integrarea in societatea civila a persoanelor ce prezinta dezavantaje sociale, prin identificarea nevoilor acestor persoane si promovarea in mod sistematic si unitar a oportunitatilor necesare pentru dezvoltarea lor socio-culturala si profesionala.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul cetatenilor din Romania, in calitatea lor de consumatori vulnerabili si nu numai.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu