Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Acord de Colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti

InfoCons – InfoCons a incheiat un Acord  de Colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, ce are ca scop initierea de Programe si Campanii in vederea promovarii valorii, a calitatii, a unui sistem prin intermediul caruia se doreste atingerea unor niveluri superioare ale relatiilor profesionale,  prin apararea intereselor individuale, dar si de grup, prin punerea la dispozitia membrilor societatii a unor programe cu suport civic bazate pe solutii sociale moderne, transparente si europene, viabile din punct de vedere economic, originale din punct de vedere cultural si accesibile din punct de vedere comunicational, in randul elevilor.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul tinerilor consumatori din Romania.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal