Miscarea de Protectia Consumatorilor partener strategic in cadrul campaniei “Vinerea Verde” alaturi de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor

InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania reprezentata de domnul Presedinte Sorin Mierlea  partener strategic in cadrul campaniei “Vinerea Verde” alaturi de  Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor reprezentat prin domnul Barna TANCZOS campanie ce are ca obiectiv informarea cetatenilor in calitate lor de consumatori cu implicatii puternice la nivel social, in special din perspectiva protectiei mediului si a consumului sustenabil.

Materialul tip afis realizat de InfoCons in parteneriat cu Ministerul Mediului in cadrul campaniei “Vinerea Verde” se regaseste afisat in toate institutiile publice din Romania ce fac parte din reteaua Nationala Info EU-RO

„Protectia mediului – Vinerea Verde! STOP! Azi masina sta pe loc!” – material realizat in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor  pentru informarea consumatorilor cu privire la importanta protejarii mediului, al stratului de Ozon si reducerea noxelor.

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal