Masa rotunda in cadrul Proiectului “Bursa locurilor de practica – Sistem integrat de orientare consiliere in cariera, mentorat si stagii de practica pentru studenti”

Astazi, 28 mai 2015 InfoCons -InfoCons organizeaza in parteneriat cu Academia de Studii Economice – Facultatea de Marketing si Asociatia Marketer Club  masa rotunda in cadrul Proiectului “Bursa locurilor de practica – Sistem integrat de orientare consiliere in cariera, mentorat si stagii de practica pentru studenti`.

Evenimentul va avea loc la Academia de Studii Economice din Bucuresti, cladirea Virgil Madgearu.

Evenimentul se desfasoara in cadrul unui parteneriat, avand ca scop derularea de proiecte care sa permita consolidarea relatiei dintre mediul de afaceri si mediul academic, facilitarea contactului studentilor cu viitorii angajatori.

Bursa locurilor de practică este un program integrat de orientare, consiliere profesională, mentorat şi practică la potenţiali angajatori relevanţi pentru domeniul marketing. Pe parcursul a 18 luni, 355 de studenţi ai Facultăţii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti vor efectua stagii de practică în cadrul acestui program. De asemenea, 25 de potenţiali angajatori din zona publică sau privată relevanţi pentru domeniile de studiu al studenţilor vor deveni partenerii Academiei de Studii Economice şi vor sprijini derularea stagiilor de practică pentru studenţi. In cadrul programului va fi dezvoltată platforma online www.supercariere.ro, o platformă dedicată întâlnirii cererii cu oferta de stagii de practică şi job-uri entry- level. Bursa locurilor de practică – sistem integrat de orientare, consiliere în carieră, mentorat şi stagii de practică pentru studenţi (POSDRU/ 161/2.1/G/135255) este un proiectcofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat de Academia de Studii Economice din Bucureşti în parteneriat cu Asociaţia Marketer Club şi A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons

 

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal