Marca Increderii – Logo / Sigla al proiectului de evaluare “ Marca Increderii “ al miscarii de Protectia Consumatorilor

Marca Increderii – descarca sigla

InfoCons desfasoara la nivel National programul “Programul Punctul Verde`. Acest program presupune evaluarea rezultatelor incercarilor privind caracteristicile produselor; se finalizeaza cu o apreciere calificata privind satisfacerea de catre produs a cerintelor specificate; Evalurea in spiritul cerintelor din standardele europene a conformitatii produselor si documentatiei aferente – cu cerintele din standardele nationale, internationale, Directivele Uniunii Europene etc. si prevederile legale aplicabile cuprinse in normele A.N.P.C.P.P.S. Romania. pentru certificatul de conformitate al “Programului Punctul Verde`

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal