Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor – InfoCons, in parteneriat cu Fundatia “Wings`, au organizat sambata, 23 martie 2013, in incinta Mall Baneasa, evenimentul “Mananca sanatos, fa sport!`

Cei prezenti au avut parte de doua ore de distractie `sanatoasa`, jocuri, concursuri si demonstrații de dans si sport, alaturi de invitati. Cele peste 50 de familii prezente la eveniment au fost initiate in tainele unui stil de viata sanatos de Trupa Zurli, trainerii Atlantis Fitness & Lifestyle si au deprins bune obiceiuri alimentare alaturi de doamna RodicaNedelea – nutritionist in cadrul programului `Traim Sanatos!`. Copiii au cantat, au dansat si au fost premiati de catre reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons si Fundatiei “Wings`, cu medalii si multe cadouri.

Evenimentul s-a bucurat de sustinerea si prezenta Domnului Hari Dumitras – presedinte al Asociatiei Municipale de Rugby Bucuresti, Doamnei Viorica Susanu – multipla campioana olimpica la canotaj, Domnului Mihai Covaliu – multiplu campion la scrima si a Doamnei Medea Marinescu – actrita, care au impartasit celor prezenti, abordarea lor asupra unui stil de viata sanatos.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu