Managamentul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Managamentul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate

In data de 11 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la conferinta `Managamentul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate`, eveniment organizat de FinMedia la hotelul Crowne Plaza -Bucuresti.

Evenimentul a fost dedicat dezbaterilor cu privire la gestionarea deseurilor in Romania si a aspectelor financiare ale pietei deseurilor la nivel national.

In cadrul acestui eveniment Domnul Presedinte Sorin Mierlea a prezentat Campania de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului si consumului sustenabil.

Printre participanti au fost prezenti reprezentanti ai: Ministerului Mediului si al Padurilor, Garda Nationala de Mediu, Administratiei Fondului pentru Mediu, Institutului de Sanatate Publica Bucuresti, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri,Recolamp, precum si reprezentantii ai societatilor comerciale implicate in domeniu.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu