Lista Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons in Domeniul Protectiei Consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Lista Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons in Domeniul Protectiei Consumatorilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, avand Secretariatul General în Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, tel: 021/319.32.66; fax: 021/311.51.62, e-mail: secretariat.general@InfoCons.ro. website: www.protectia-consumatorilor.ro.

InfoCons – InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori, ofera posibilitatea persoanelor care au calitatea de Mediator autorizat, in sensul prevederilor legislatiei in vigoare, de a fi inscrisi in Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, in domeniul protectiei consumatorilor, ce va fi disponibil pe adresa web: www.protectia-consumatorilor.ro, incepand cu 15.01.2014.

Poate fi inscrisa in Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons in domeniul protectiei consumatorilor persoana care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a) A fost autorizata ca mediator, in conditiile Legii nr. 192/2006, cu modificarile si completarile ulterioare;

b) A absolvit cursurile vocationale in domeniul protectiei consumatorilor, oferite de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Va rugam sa ne remiteti raspunsul dumneavoastra la numarul de fax 021/311.51.62, sau pe adresa de e-mail a asociatiei noastre: secretariat.general@protectia-consumatorilor.ro ( persoana de contact: consilier juridic Constantin Simion).

Va multumim anticipat si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal