La data de 18 octombrie, InfoCons a organizat evenimentul de lansare al proiectului cultural `o9atitudine pentru cultură! România 100!`. Tot atunci a fost lansat și site-ul oficial al proiectului, https://centenar.infocons.ro/, ce cuprinde diverse materiale privitoare la istoria țării noastre, realizate în cadrul proiectului. Câteva din rubricile site-ului sunt :

https://centenar.infocons.ro/tablourile/cladiri-de-atunci-si-acum/

În această rubrică puteți găsi informații despre diverse clădiri sau monumente istorice din Alba Iulia, Iași și București.

https://centenar.infocons.ro/tablourile/din-timpul-razboiului/

Rubrica `Din timpul războiului` vă oferă imagini din timpul Primului Război Mondial, ce pot fi descărcate și înrămate.

https://centenar.infocons.ro/tablourile/tablouri-inramate/

Rubrica `Tablouri înrămate` vă prezintă fotografii și picturi de acum 100 de ani, la o calitate excelentă, ce pot fi descărcate și înrămate.

https://centenar.infocons.ro/tablourile/clipuri-video/

Rubrica `Ieri și azi` conține materiale video ce prezintă tranziții ale clădirilor și monumentelor istorice din București, Alba Iulia și Iași, evidențiind transformarea prin care acestea au trecut de-a lungul celor 100 de ani.

https://centenar.infocons.ro/eroii-primul-razboi-mondial/

Rubrica `Eroii Primului Război Mondial` oferă o listă a tuturor persoanelor care au luptat în Primul Război Mondial, împreună cu gradul lor militar și locul de veci.

https://centenar.infocons.ro/galerie-foto-eveniment-lansare/

Această rubrică vă prezintă o galerie foto a evenimentului de lansare de pe 18 octombrie, de la Palatul de Justiție. De asemenea, aici puteți găsi agenda evenimentului

https://centenar.infocons.ro/galerie-foto-piesa-de-teatru/

Aici puteți găsi imagini ale piesei de teatru `Ziditori ai Marii Uniri`, ce a avut loc pe 19 octombrie, în sala `Nichita Stănescu`, din cadrul centrului cultural al M.A.I., din București.

https://centenar.infocons.ro/media-kit/;

Aici puteți găsi rubrica Materialelor de Campanie, de unde pot fi descărcate modelele de roll-up-uri, spidere, eticheta proiectului, plăcuța cu centenarul sau cărțile poștale realizate cu ocazia evenimentului.

https://centenar.infocons.ro/category/stiri/

Rubrica de știri vă oferă cele mai noi informații cu privire la proiectul `o9atitudine pentru cultură! România 100!`.

Citește și:

– Obeliscul, ieri și azi

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal