Lansarea Campaniei – Fii Român! Fii European! Fii Original! – Împreună, UNIȚI, suntem SuperConsumatori!

La mulți ani, românilor de pretutindeni! Ziua de 1 Decembrie înseamnă pentru noi, românii, libertate și unire! Cu ocazia acestei zile, amintim tuturor românilor că, în calitate de consumatori, au drepturi pentru care trebuie să lupte!

Asemenea zilei naționale, și unica aplicație românească, Aplicația de protecția consumatorilor InfoCons, este dedicată românilor de pretutindeni! Indiferent de locul de pe glob în care se află,  Aplicația InfoCons îi ajută să decidă ei pentru ei!

Prin Aplicația de protecția consumatorilor InfoCons, consumatorii au LIBERTATEA de a decide ce vor să mănânce, fără a fi influențati de mesaje publicitare! Printr-o simplă scanare a codului de bare, etichetele produselor sunt redate direct pe telefonul mobil, într-o formă explicită, simplificată, rapidă și ușor de înțeles! Astfel, pentru că etichetele produselor erau ori greu de citit din cauza scrisului mult prea mic, ori termenii erau mult prea tehnici și greu de înțeles, Aplicația InfoCons a simplificat totul!

De asemenea, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, InfoCons lansează Campania ”Fii Român! Fii European! Fii Original! ” prin punerea la dispoziția celor care utilizează Aplicația de protecția consumatorilor InfoCons a noi funcționalități – Generarea GRATUITĂ de coduri QR personalizate ! 

InfoCons îți acordă 3 QRcoduri GRATUITE dacă ai cont în Aplicația InfoCons, cu care poți monitoriza traficul de scanare al QRcodurilor tale și nu numai!

– Posibilitatea de a insera o fotografie (avatar) aferentă contului de utilizator disponibilă în secțiunea Contul meu;

– QRcod aferent contului tău de utilizator disponibil în secțiunea Contul meu;

– Posibilitatea de a genera gratuit până la 3 QR coduri personalizate, pe care le poți salva pe telefon pentru a fi utilizate în funcție de nevoile și preferințele tale. QR codurile se generează ușor și simplu din secțiunea Contul meu, prin inserarea link-ului care vrei să apară la scanarea QR codului de către alți utilizatori. Acest link poate fi o pagină web, pagina ta de social media (Facebook, Instagram,Tiktok, etc.);

– Posibilitatea de a monitoriza vizualizările QR codurilor personalizate generate;

Pentru România, aplicația InfoCons afișează în timp real timpul de așteptare pentru punctele de trecere rutieră a frontierei și poți verifica agențiile de turism, unitățile de cazare (hoteluri, pensiuni, hostel, etc.) și  unitățile de alimentație publică licențiate și autorizate din România.

Împreună, UNIȚI, suntem SUPERconsumatori!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal