Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România şi ai Asociaţiei Operatorilor din Agricultura Ecologică ‘Bio-România’ au participat în data de 16.07.2009 în zona Lacului Plumbuita la o întâlnire ce a avut ca scop discutarea şi luarea de măsuri privind problemele de mediu constatate din zona respectivă.

La întâlnire au mai participat reprezentanţi ai: Administraţiei Naţionale ‘Apele Române’ – Direcţia Apelor Argeş – Vedea, Primăriei Sectorului 2, Poliţiei Comunitare a Sectorului 2, A.D.P. Sector 2, societăţii de salubritate ce deţine contract în zonă şi a firmei ce deţine drepturile de exploatare piscicolă a lacului.

Discuţiile vor continua la întâlnirea Grupului de Lucru ale căror obiective sunt rezolvarea problematicilor constatate în zonă.
Întâlnirea va avea loc în data de 22 Iulie a.c. la sediul Centrului InfoEuropa.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu