La Multi Ani din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons cu prilejul Zilei Nationale a Tineretului!

Cu prilejul Zilei Nationale a Tineretului, InfoCons – InfoCons isi exprima intreaga consideratie fata de acest prilej de reconstientizare a rolului pe care tinerii le au intr-o societate dezvoltata armonios si le ureaza tuturor tinerilor romani sa aiba puterea de a visa si capacitatea de a actiona pentru atingerea idealurilor pe care le au!

“Tineretea este o perioada minunata a vietii. Ea ne slujeste sa acumulam greselili numite ulterior experienta.` – George Bernard Shaw

In anul 2004,un numar de 15 deputati romani au initiat proiectul legislative privind Ziua Nationala a Tineretului. In octombrie 2004, legea a fost adoptata de plenul Camerei Deputatilor. Astfel, conform Legii nr. 425/28 octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit “Ziua Nationala a Tineretului`.

Cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons le doreste tuturor tinerilor romani sa adopte o9atitudine fata de realitatile cotidiene, pentru un viitor responsabil, guvernat de respect fata de semeni si fata de planeta!

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal