Cu ocazia Zilei Mondiale a Standardizarii, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons isi exprima profunda consideratie fata de acest prilej de reconstientizare a rolului pe care standardele il au pentru promovaarea unor masuri ce confirma valabilitatea bunelor practici la scara internationala. Rigurozitatea standardelor este o conditie esentialmente necesara pentru dezvoltarea durabila a societatii din care facem parte. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care depun eforturi in domeniul standardizarii pentru dedicarea si continua preocupare de care dau dovada si le adresam urarea sincera de a incununa activitatea desfasurata cu succes.

Va multumim, in numele consumatorilor, pentru contributia continua pe care o aduceti sigurantei acestora!

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal