blank

Anual, în ziua de 1 Iunie, este marcată Ziua internațională a copilului în peste 50 de state ale lumii. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state. Rezoluția nr. 836 a Adunarării Generale a ONU pentru a proclama o Zi mondială a copilului a recomandat guvernelor statelor membre să instituie o astfel de zi, la data pe care o considerau de cuviință, deci nu neapărat 1 iunie, dată la care este sărbătorită în România.

Cu această ocazie transmitem tuturor copiilor cele mai sincere felicitări, multă sănătate, fericire şi împliniri alături de cei dragi, împreună cu tradiţionalul ”La mulţi ani!”.

 

Citeste si :

 

Sfaturi utile : Achizitionarea jucariilor

Cosmeticele pentru copii: folosiți-le pe cât de puțin posibil

Ghid prim ajutor – Obstructia cailor aeriene la copii

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar