La Multi Ani ! cu o9atitudine ! Ziua Romanilor de Pretutindeni !

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. La Multi Ani ! cu o9atitudine ! Ziua Romanilor de Pretutindeni !

La Multi Ani ! cu o9atitudine !
Ziua Romanilor de Pretutindeni !
Se va sarbatori in fiecare ultima duminica din luna mai ! o sarbatoare nu doar a romanilor din afara granitelor Romaniei ci o sarbatoare a noastra a tuturor si mai ales o sarbatoare care sa ne aduca impreuna sa nu uitam si sa ramanem romani si sa reusim totodata sa facem Romania mai frumoasa si sa fim mindrii nu doar cand un roman castiga un turneu de tenis sau cand un roman ajunge pe varful unui munte cand un roman castiga o medalie de aur la o olimpiada internationala de matematica sau o medalie la gimnastica ci sa fim mandrii ca suntem multi ca suntem romani in primul rand si suntem aproape peste tot in lume
La Multi Ani ! cu o9atitudine ! si sa fim cu adevarat romani si sa fie o mandrie pentru fiecare dintre noi sa avem un pasaport romanesc sa vorbim in limba noastra si sa ajungem sa fim modele si pentru alții.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu