José Manuel Barroso – presedinte al Comisiei Europene

Doresc să vă mulţumesc în numele domnului Presedinte Barroso pentru scrisoarea prin care mă informaţi cu privire la iniţiativa dumneavoastră de a publica Revista ‘InfoCons’.
Asa cum deja ştiţi, in calitate de Comisar European pentru Consumatori, consider binevenită iniţiativa de a întări consumatorii, astfel încât acestia să joace un rol activ pe Piaţa Unică si să se poată bucura de drepturile legitime de care beneficiază. De aceea, sunt incantată de faptul că publicaţia’InfoCons’ face eforturi pentru a educa si informa consumatorii din România, astfel încât acestia să poată dobândi încrederea care decurge dintr o protecţie eficientă si drepturi reale.
In luna februarie 2008 am fost foarte bucuroasă să vă transmit un cuvânt înainte pentru revista InfoCons. Cu această ocazie, vă felicit pentru publicarea revistei si pentru bunul mers al acesteia. Sper că revista va furniza si in continuare consumatorilor romani cunostinţele si informaţiile necesare.
Vă doresc un public cât mai numeros.

Cu desebita consideraţie, Meglena Kuneva

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal