Invitație de participare la workshop-ul pe tema consumului colaborativ -InfoCons – partener al Proiectului European COL-SUMERS-

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă și noutăți
  3. Invitație de participare la workshop-ul pe tema consumului colaborativ -InfoCons – partener al Proiectului European COL-SUMERS-

Stimate Doamne,

Stimați Domni,

Suntem incantați să vă anunțăm și totodată să vă invităm să participați la workshop-ul de prezentare a conceptului de Consum Colaborativ și a modalităților de utilizare a platformei destinate programului de formare pentru îmbunătățirea consumului colaborativ sustenabil la persoanele în vârstă.

Activitățile au fost dezvoltate în cadrul proiectului Erasmus+ „Dezvoltarea unui program de formare pentru îmbunătățirea consumului colaborativ sustenabil  la persoanele în vârstă”, COL-SUMERS!

Consumul colaborativ (CC) oferă șansa de a face mai mult cu mai puțin, ceea ce înseamnă că, prin utilizarea mijloacelor și rețelelor tehnologice, oamenii pot angaja, schimba și împărtăși produse și servicii la o scară de neimaginat anterior.

INFOCONS invită consumatorii români, în special cei care fac parte din grupurile țintă ale proiectului, în cazul de față, persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, să își exprime disponibilitatea de a participa.

Acest eveniment, în format față în față, va avea loc Marți, 8 Iunie 2021, la ora 11.00.

Recunoaștere

InfoCons va genera, la cerere, un certificat de participare la workshop-ul ce se va desfasura față în față.

InfoCons și partenerii implicați sunt foarte entuziasmaţi de acest proiect și invită toate persoanele interesate să se alăture demersului propus.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu