Invitație de participare la prezentarea Platformei e-training pe tema consumului colaborativ -InfoCons – partener al Proiectului European COL-SUMERS-

Suntem incantați să vă anunțăm și totodată să vă invităm să participați la întâlnirea online de prezentare a conceptului de Consum Colaborativ și a modalităților de utilizare a platformei destinate programului de formare pentru îmbunătățirea consumului colaborativ sustenabil la persoanele în vârstă”, COL-SUMERS!

Consumul colaborativ (CC) oferă șansa de a face mai mult cu mai puțin, ceea ce înseamnă că, prin utilizarea mijloacelor și rețelelor tehnologice, oamenii pot angaja, schimba și împărtăși produse și servicii la o scară de neimaginat anterior.

Primul eveniment online va avea loc Vineri, 28 Mai 2021, la ora 10.00.

Evenimentul se va desfășura on-line pe platforma Google MEET, iar datele de conectare sunt următoarele:

Video call link: https://meet.google.com/jia-tvkp-fud

Întrucât trainingul va începe Vineri, 28 Mai 2021, la ora 10:00, INFOCONS invită consumatorii români, în special cei care fac parte din grupurile țintă ale proiectului, în cazul de față, persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, să își exprime disponibilitatea de a se înregistra la evenimentul online la adresa:

https://forms.gle/qCF8yaVFnhhuJDh18

Procedând astfel, toți participanții vor fi gata când vom începe întâlnirea.

Recunoaștere

Platforma va genera un certificat de participare la cursurile ce se vor desfasura atat față în față cat și online.

InfoCons și partenerii implicați sunt foarte entuziasmaţi de acest proiect și invită toate persoanele interesate să se alăture demersului propus.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal