Fie că suntem copii, adolescenți, adulți, singuri, într-o relație sau căsătoriți, înainte de toate, suntem `într-o relație` cu mâncarea.

Majoritatea oamenilor nu realizează cât de importantă este această relație și cât de multă importanță trebuie să îi acordăm. Dacă ne hrănim corpul cu alimente nutritive, și în cantități corecte, corpul ne va mulțumi în schimb. Cu atât mai mult, dacă prețuim această relație, nu trebuie să risipim mâncarea dar nici să mâncăm excesiv!

Toată lumea poate juca un rol în reducerea risipei alimentare. Adesea, cu un efort minim, risipa alimentară poate fi redusă economisind bani și contribuind la protejarea mediului. S-ar putea să fie mai ușor decât credeți!

Țineți minte, mâncăm că să trăim, nu trăim că să mâncăm!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal