Intre 16 si 17 mai 2014, Microsoft si A.N.P.C.P.P.S. Romania ii invita pe toti cei interesati sa dezvolte aplicatii mobile la hackathon-ul pe tehnologiile Microsoft !

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Intre 16 si 17 mai 2014, Microsoft si A.N.P.C.P.P.S. Romania ii invita pe toti cei interesati sa dezvolte aplicatii mobile la hackathon-ul pe tehnologiile Microsoft !

InfoCons – InfoCons anunta faptul ca intre 16 si 17 mai 2014, Bucurestiul este gazda unui hackathon pe tehnologiile Microsoft, anume aplicatii pe Windows 8.1 si Windows Phone 8.1. Evenimentul va avea loc la sediul Microsoft, situat in Piata Presei Libere, nr. 3 – 5, Cladirea City Gate, Turnul de Sud, Etaj 2, Bucuresti Sector 1.

Evenimentul este destinat tuturor persoanelor interesate sa participe: studenti, developeri, elevi si publicului larg, in limita a 100 de persoane.

Diferenta, fata de alte competitii de acest fel, este ca in cadrul acestui hackathon participantii pot aduce aplicatia deja dezvoltata (dar nepublicata), pentru a o actualiza si publica in timpul competitiei. (numele hackathonului – > //Publish/).

            Hackathon-ul din acest an cuprinde 4 categorii de concurs, si anume:

o   Best Windows 8.1 App

o   Best Windows Phone 8.1 App

o   Best Cross-Platform App

o   Breakthrough in App Innovation and Design

Premiile sunt in numar de 8 si consta in:

–       4 tablete Dell Venue Pro pentru castigatorii din fiecare categorie;

–       4 Nokia Lumia1520 pentru locul 2 in fiecare categorie.

Inregistreaza-te acum pe urmatorul link : https://publishwindows.com/publish

Fii alaturi de Microsoft si A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons cu prilejul hackathon-ului in perioada 16 – 17 mai 2014! Aplicatia ta poate sa fie castigatoare!

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu