Întâlnire între Sorin Mierlea, președinte InfoCons și Doamna Secretar de stat Costin-Hendea Anca-Minodora

Astăzi, 5 Iulie 2023, a avut loc o vizită de lucru la sediul InfoCons la care au participat Sorin Mierlea, Președinte InfoCons și Doamna Costin-Hendea Anca-Minodora, Secretar de stat în cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

În cadrul întâlnirii s-au identificat diferite forme de colaborare ce au drept obiectiv consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de Programe și Campanii de Educare și Informare a cetățenilor în calitatea lor de consumatori cu implicații puternice la nivel social.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal