Instalează aplicația InfoCons Asigurări și află tot ce trebuie să știi despre asigurări de viață și pensii private!

Plănuiești să îți faci o asigurare de viață? Vrei să știi mai multe informații despre pensiile private obligatorii sau facultative?

Instalează aplicația InfoCons Asigurări și vei putea accesa Sfaturi utile, Dictionar de termeni specifici, Răspunsuri pentru întrebări frecvente, Legislatia din domeniul asigurarilor și pensiilor private, precum și informații despre Pilonul II și III de Pensii Private.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Play Store și utilizată pe telefoane mobile dotate cu sistem de operate Android cât și din AppStore pentru telefoanele cu sistem de operare IOS.

Vrei să reclami un asigurator? Aplicatia InfoCons Asigurări îti permite să depui o sesizare/reclamatie direct către Autoritatea de Supraveghere Financiară, cât și prin portalul InfoCons.ro.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal