Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – 11 ani de activitate

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – 11 ani de activitate

Astăzi, 15 Decembrie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sărbătorește 11 ani de la înființare. La 15 Decembrie 2004, prin H.G.R. nr. 1492/2004, Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari și Comandamentul Protecției Civile aveau să fuzioneze, înființând Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență este un partener strategic al Asociației InfoCons, împreună reușind să finalizăm campanii precum:

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu