Cu ocazia Sfintei Sărbătorii a Învierii Domnului, ne bucurăm să vă transmitem cele mai sincere urări de bucurie, pace și Lumină în suflet!

Paștele reprezintă un moment de reflecție și regăsire spirituală pentru întreaga comunitate Creștin-Ortodoxă. În această sfântă și binecuvântată zi ne aducem aminte de importanța sacrificiului și iubirii necondiționate pe care Mântuitorul nostru Iisus Hristos le-a arătat lumii întregi prin Învierea Sa.

Sărbătoarea Învierii aduce cu sine speranță și încredere într-un viitor mai bun, în care iubirea, solidaritatea și respectul reciproc sunt fundamentul relațiilor noastre. În aceste momente de sărbătoare, să ne unim gândurile și rugăciunile, să ne împărtășim bucuriile și să ne sprijinim reciproc în spiritul comunității și al compasiunii.

Cu speranța ca această sărbătoare să vă aducă Lumina și pacea necesare pentru a înfrunta cu încredere viitorul, vă urăm un Paște binecuvântat alături de cei dragi cu o9atitudine!

Hristos a Înviat!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal