informat despre cele mai bune preturi la carburanti. Pentru a va veni in ajutor am testat pretul motorinei si a benzinei pe ruta Bucuresti-Brasov, pe DN 1.
Asadar, acum rezultatul este la indemana oricui: cea mai ieftina motorina cu pretul de 5,16 ron, se gaseste la benzinaria Euroil de pe raza localitatii Timis mai exact Timisu de jos, DN 1 KM. 159 iar cea mai scumpa are un pret de 5,67 ron si o gasim pe raza localitatii Comarnic , intr-o benzinarie Rompetrol.
In cazul benzinei, gasim cea mai ieftina marca la Lukoil Ploiesti (Statia Poarta 7) la un pret de 5,25 ron pe raza centurii Ploiesti iar cel mai piperat pret, 6, 14 ron, il gasim intr-o benzinarie partener Rompetrol de pe Soseaua de Centura a statiunii Sinaia.
Studiul comparativ a fost realizat in ziua de luni, 6 iunie 2011.
Totodata, A.N.P.C.P.P.S. Romania, membra in cadrul retelei International Consumer Research&Testing, prezinta consumatorilor teste comparative pe diferite produse (produse electrocasnice, ape minerale, telefoane mobile, mp3, alimente). Mai multe teste comparative gasiti pe site-ul www.testecomparative.ro si in revista InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal