InfoCons: Pentru evitarea confuziilor din domeniul miscarii de Protectia Consumatorilor

Mentionam faptul ca InfoCons – InfoCons (www.InfoCons.ro) este o organizatie neguvernamentala, apolitica, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, identificata prin certificatul de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor nr. 22/2003, cont bancar RO68 RZBR 0000 0600 0708 8608 deschis la Raiffeisen Bank SMB, Cod de Identificare Fiscala 15535584, al carei  Secretariat General  functioneaza in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, tel.: 021/319.32.66 / fax: 021/311.51.62.  

 alt 

InfoCons este unica organizatie din Romania membra cu drepturi depline in Consumers International (www.consumersinternational.org), International Consumers Research and Testing (www.international-testing.org), European Consumer Voice in Standardization – ANEC (www.anec.eu), European Association for the Education of Adults (www.eaea.org) si in alte foruri nationale si europene.

Speram ca pe viitor problemele privind informarea sau anumite problematici de confuzie care ar putea sa apara intre diferite entitati juridice care reprezinta miscarea de protectia consumatorilor din zona societatii civile si din zona autoritatilor publice din domeniu sa nu mai existe.

Pentru o mai buna transparenta si informare a cetatenilor va punem la dispozitie cu titlu gratuit, in calitate de reprezentanti ai mass-mediei, o parola de acces la baza de date, de studii si teste comparative pentru site-ul oficial www.testecomparative.ro. Pentru aceasta va rugam sa ne comunicati organizatia din domeniul mass – media pentru care se doreste parola de acces si persoana/persoanele.

Studiile si testele comparative sunt unul din mijloacele principale de educare si informare a consumatorilor prin punerea la dispozitie a unei informari de terta parte, independenta, dupa acelasi tip de criterii pentru ca alegerea sa fie facuta in cunostinta de cauza, dupa modele internationale. Pentru orice preluare viitoare, va rugam sa mentionati de fiecare data sursa informatiei in mod corect pentru a evita confuziile, respectiv “Sursa: InfoCons – Un Proiect “o9atitudine!`

Pentru o mai buna comunicare cu dvs., va rugam sa gasiti mai jos persoanele de contact pe diferite sectiuni si domenii:

Coordonator Proiecte si PR – Corina Doba

Tel.: 0740.0580.298

E-mail: pr@protectia-consumatorilor.ro

 

Avocat Coordonator Departamanetul Juridic – Anca Nedelcu

E-mail: office@protectia-consumatorilor.ro

Tel.: 0749.271.600

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal