InfoCons partener la reinterpretarea captivantă a celebrei capodopere a lui Verdi – La Traviata

Marți, 20 februarie, ora 18:30 , InfoCons , în calitate de partener , vă invită să descoperiți o reinterpretare captivantă a celebrei capodopere a lui Verdi – La Traviata.

DescOperă La Traviata va lua viață în regia lui Alexandru Nagy și a coregrafia Sandrei Mavhima, cu participarea extraordinară a Orchestrei, Corului și Baletului Operei Naționale București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Spectacolul nu este doar o reprezentație clasică a operei. Este o călătorie modernă și emoționantă destinată cu precădere publicului tânăr. Interpreții, soliști talentați ai Studioului, aduc pe scenă o versiune contemporană, plină de viață și pasiune.

Fii original cu o9atitudine !

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal