Creativitatea și originalitatea sunt esența oricărui demers artistic. Creația, muzica și interpretativa este pentru generația tânără un exercițiu de asumare a identății prin originalitate, o premisă a înțelegerii și respectării valorilor intelectuale și a drepturilor de autor.

Asociația InfoCons este implicată permanent în programele europene de sprijinire a înțelegerii și respectării creațiilor intelectuale implicit prin promovarea creativității și originalității.

Întâlnirea dintre sunetul de pian al lui Puiu Pascu (jazz.istic în esență, construit într-o viață de carieră, perfect executat în improvizații cromatice aprinse și calde) și vocea plină de forță și pasiune a tinerei și talentatei Andrada Precup este cocktailul muzical pe care îl găsiți gratuit în seara aceasta, la Cafeteca Cișimigiu, în seria concertelor din stagiunea “Cafeteca Lounge Music”.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal