InfoCons partener în cadrul evenimentului organizat de Opera Națională București

În perioada 22-25 Octombrie 2023, Asociația InfoCons este partener în cadrul Evenimentelor organizate de Opera Națională București .
Opera Națională București , prin Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess”, celebrează pe 25 octombrie, orele 19:30 – Ziua Mondială a Operei printr-un concert extraordinar ,,Seară de Operă Franceză”, prezentat de actorii Ana Banică și Tudor Aaron.
 
 
🔰Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal