InfoCons partener în cadrul evenimentelor organizate de Opera Națională București

În perioada 22-25 Octombrie 2023, Asociația InfoCons este partener în cadrul Evenimentelor organizate de Opera Națională București .
Opera Națională București , prin Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess”, celebrează pe 25 octombrie, orele 19:30 – Ziua Mondială a Operei printr-un concert extraordinar ,,Seară de Operă Franceză”, prezentat de actorii Ana Banică și Tudor Aaron.
 
Concertul este realizat în urma Masterclass-ului de Operă Franceză care are loc în perioada 22-24 octombrie la Opera Națională București, dedicat exclusiv membrilor Studioului Experimental. Masterclass-ul este susținut de Denis Dubois – pianist și dirijor al Operei din Paris și soprana Michaela Mingheraș. Lor li se vor alătura 18 tineri artiști lirici dar și tenorul Bechara Moufarrej de la Opera din Novi Sad.
 
🔰Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal