InfoCons: te informeaza: peste 50 % dintre sortimentele de mezeluri de pe piata romaneasca contin minim 6 E-uri!

Au fost studiate etichetele a 61 de mezeluri si s-au constatat urmatoarele: peste 50% din sortimentele de mezel care se gasesc pe piata romaneasca, contin minim 6 E-uri. Mai mult, 3 dintre produsele a caror eticheta a fost studiata, contin 10 E-uri, iar unul dintre produse, chiar 14 E-uri! Nu a exista produs studiat, care sa nu contina niciun E.


     Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de sortimentele de mezel de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal