InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat la intalnirea organizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in cadrul careia s-a discutat pe marginea valorizarii sportului in scoala

La finalul intalnirii, reprezentantii M.E.C.T.S. si-au luat angajamentul ca, in termen de aproximativ o saptamana, sa se trimita spre consultare un draft al documentului ce va fi supus dezbaterii, catre ONG-urile participante la aceasta intalnire, iar reprezentantii acestor asociatii au fost invitati sa contribuie la realizarea acestui document.

A.N.P.C.P.P.S. Romania- asociatie de consumatori, avand Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Poştal 040191, Romania, fax: 031/402.26.32, e-mail: secretariat.general@protectia-consumatorilor.ro, web: www.protectia-consumatorilor.roeste o organizatie reprezentativa, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, unica organizatie din Romania, membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala – Consumers International – Organizatia Mondiala a Organizatiilor de Consumatori.


            Pentru mai multe informatii, putem fi contactati pe e-mail: pr@protectia-consumatorilor.rosau telefon: 0740.058.298.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal