Valorile culturale romanesti si a simbolurilor nationale autentice sunt promovate prin intermediului InfoCons si in Italia.

Totodata este mediatizata marca Centenarului fiind un obiectiv sinergic de realizare a unei uniri in spirit si fiinta nationala a tuturor cetatenilor romani cat si cresterea vizibilitatii externe catre cetatenii straini a ceea ce inseamna Romania in anul 2018 ca si arc peste timp dupa 100 de ani de la

Marea Unire si Războiul de Reîntregire a României din anul 1917.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal