Astazi, 05 aprilie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au continuat sa se implice in cadrul Programului National ‘Sa stii mai multe, sa fii mai bun!’ Saptamana Altfel. Acestia au organizat o vizita la Fabrica PepsiCo pentru elevii clasei a – V-a, de la Scoala Nr. 1 Pantelimon,  Jud. Ilfov.

Cei mici au avut ocazia sa vada cum sunt fabricate bauturile racoritoare si sa adreseze intrebari angajatilor fabricii.

La finalul vizitei, toti copiii au primit produse.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu