In sprijinul cetatenilor, InfoCons lanseaza Economat.InfoCons.ro, cu informatii despre cele mai mici preturi la produsele de baza

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a lansat proiectul pilot Economat.InfoCons.ro, primul serviciu GRATUIT care ofera cetatenilor informatii din proximitatea acestora, cu privire la cele mai mici preturi la produsele de baza.

Cu Economat.InfoCons.ro se pot vizualiza magazine din Bucuresti, existand si posibilitatea cautarii de produse de baza in jurul locatiei utilizatorului, afisandu-se magazinele din proximitate care ofera preturile cele mai mici.

  • Site-ul poate fi accesat si de pe dispozitive mobile (smartphones, tablete), indiferent de sistemul de operare, iar de anul viitor,  incepand cu data de 15 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, vor fi disponibile si alte servicii cu valoare adaugata pentru cetateni, la nivel national.

“Lansam in premiera pentru Romania un serviciu gratuit care in alte tari s-a bucurat de un succes important. In spiritul cresterii increderii consumatorilor in piata, prin Economat.Infocons.ro venim in sprijinul cetanilor din Romania si al agentilor economici responsabili, permitand localizarea in proximitate a magazinelor cu preturile cele mai mici la produse de baza.

In perioada urmatoare, prin colaborarea cu comercianti din intreaga tara ne dorim sa oferim informatii despre servicii si produse, pentru toate localitatile din Romania`, a declarat Sorin Mierlea, Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

 

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal