Horia Constantinescu – Presedinte Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – InfoCons Protecția Consumatorului 21 august 2022

Horia Miron Constantinescu Testimonial InfoCons Protectia Consumatorului

Protectia consumatorilor implineste 30 de ani , in Romania . Aceasta activitate a dat nastere nu numai ANPC ci si mai multor asociatii de profil . Daca la prima lucrurile au trecut prin multe schimbari de perspectiva si abordari diferite , la nivelul asociatiilor lucrurile pare ca sunt neschimbate , iar la una singura , INFOCONS , la acest moment , se dovedeste ca implicarea si tenacitatea pot duce lupta pentru informarea consumatorilor , la un nivel inalt . Autoritatea , prin colegii cu experienta , devotati , prin initiativele de modificare ale actelor normative in vigoare sau prin elaboratea unora noi, reuseste sa fie una dintre institutiile europene cele mai incisive si mai aplecate asupra drepturilor consumatorilor .
Suntem inca putini , dar suficient de entuziasti si determinati , pentru a putea face impreuna , lucruri minunate !
La multi ani , acestui minunat drept : dreptul de a fi respectat !

-Horia Constantinescu , Președinte ANPC

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal