Grupul de lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Grupul de lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala

In data de 25 iunie 2010, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor au participat in calitate de membrii la aniversarea a 4 ani de la infiintarea Grupului de lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala. Evenimentul a avut loc la Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie incepand cu ora 11.00. Au luat cuvantul : doamna Monica POP – Procuror sef serviciu – Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie , domnul Tiberiu Mihail Nitu – prim adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, domnul Gabriel Turcu – Presedinte al Asociatiei Anti-Contrafaceri (REACT Romania ), Dumitru Dragos – Director Adjunct – Institutul National al Magistraturii, etc.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu