Grup de Lucru consultativ legat de panotajul outdoor si indoor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Grup de Lucru consultativ legat de panotajul outdoor si indoor

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au organizat in data de 26.02.2010 la Centrul Infoeuropa – Calea Victoriei, nr.88, sector 1, evenimentul avand ca tema crearea unui Grup de Lucru consultativ legate de domeniul panotajului outdoor si indoor pe panouri digitale, TV screen-uri, monitoare si alte forme de mediatizare a mesajelor publicitare, sociale si de alta natura, pe suport video si animat cat si in domeniul publicitatii outdoor si indoor conventionale.

Cu ocazia acestei intalniri au fost ridicate problematici actuale in domeniu, acestea urmand sa conduca la o aliniere cu normativele europene in domeniu.

La aceste eveniment au fost prezenti reprezentati au urmatoarelor institutii: Asociatia pentru Panouri Publicitare Digitale din Romania, Inspectoratul General al Politiei Romane – Institutul de Prevenire si Psihosociologie, Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica, Academia Romana, Consiliul National al Audiovizualului, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului; Primaria Sectorului 3, Primaria Sectorului 6, Politia Capitalei – Departamentul de Proximitate, Brigada de Politie Rutiera, etc.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu